lauantai 10. maaliskuuta 2012

Peräsimen kittailua osa 2

Perjantaina jatkettiin taas peräsinremonttia hiomisen ja kittauksen osalta. Kittinä ollaan käytetty sopivasti käsillä ollutta polyesterihartsia mikropalloilla saostettuna. Ensimmäiseen kerrokseen tuli arvioitua mikropallojen menekki hartsiin nähden reippaasti alakanttiin ja seos jäi melkoisen notkeaksi. Kyllähän tuosta oli ihan selkeät ohjeetkin saatu, mutta nyt loppui usko ensimmäisellä yrittämällä kesken. Tuli kaadettua hartsia alussa sen verran reippaasti, ettei enää ollut mieltä jatkaa mikropalloilla loputomiin. Tuloksena olisi ollut sitten kittiä vähän isommallekin peräsimelle :) Levitettiin sitten ohelti kerros ja jätettiin kovettumaan.

Tuossa siis tilanne ensimmäisen kittauksen jälkeen:


Nyt perjantaina aloiteltiin sitten hiomalla kohoumat pinnan tasoon ja huomattiin täytettävää jääneen vielä kohtalaisesti:


Sitten uutta kittiä tekemään vanhasta viisastuneena, nyt saatiinkin jo astetta jämäkämpää tavaraa aikaiseksi. Tällä kertaa tulikin sitten annosteltua hartsia varovaisemmin, joten toivottavasti tuli tarpeeksi paksu kerros tehtyä, ettei tarvitsisi vielä kolmatta kertaa kittailla. Vähän on vielä hakemista oikeissa ainemäärissä, mutta tässähän sitä tekemällä oppii! Tuosta sitten seuraavaksi taas hiomaan ja hakemaan sitä optimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti