torstai 8. maaliskuuta 2012

Lisää palikoita kiinni

Tänään jatkettiin eilisillä linjoilla, nyt laitekaapin puolella. Laturit ruuvattiin hyllyyn ja sen jälkeen hylly nostettiin paikalleen. Lievästi sanottuna mielenkiintoinen projekti, laturien kiinnitysreiät kun on tuolla jäähdytysripojen välissä niin ne oli pakko ruuvata hyllyyn kaapin ulkopuolella jotta näki mitä teki. Tästä johtuen tuo koko 20kg paketti piti nostaa kerralla kaappiin, vaan sai sen sinne kun vähän ähelsi. Moottorinohjauspurkki kiinnitettiin samoin, ja sen alle laitettiin parin sentin rimasta tassut. Johdotuksia pitää vielä katsella, nyt on vasta purkit kiinni ja johdot kiemurtelee vähän missä sattuu, nää järjestellään vielä. Kunhan saadaan kaapelit veneelle ja asennettua voidaankin jyräyttää kone pyörimään ensimmäistä kertaa.



Akkujen kiinnitysremmit tuli myös asennettua, kun akkuteline halaa akkua kolmelta sivulta ja remmi kiristetään yli niin noiden ei pitäisi lähteä karkuteille missään mahdollisissa olosuhteissa. Veneessä kuitenkin hyvä olla painavat tavarat kiinni, kun kyllähän näitä välillä vähän ajetaan.



Lämppärin pakoputkea alettiin myös katsella, ja kun mietti mihin sen saa 2m säteellä laitteesta niin ettei läpivienti ole joskus vedessä (-> ei kylkeen) ja siihen ei polta näppejä tai sotke köysiä (-> ei kannelle), niin se päätyi luonnostaan peräpeiliin. Kuten kuvista näkyy, asennusergonomian juhlaa. Ja vaikkei ehkä uskoisi ilman kuvia niin tuonne laitekaappiin mahtuu lämmittimen ja latureiden seuraksi yksi asentaja, joskin kulku vaatii enemmän kuin hiukan notkeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti