keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kaapelikouruja yms.

Hupisähköjen kaapin ympäristö on alkanut houkutella puoleensa sähköjohtoa, ja jotta hallitsematon kaaos vältetään, asenneltiin kaapilta alas johtokourut joissa kaapelointi menee. Eteen ja taakse kaapelit pääsevät veneen reunassa olevan listan alla. Jotta kourut saatiin taipumaan veneen kyljen muotoihin, sahailtiin niihin muutaman sentin välein urat. Tämän jälkeen Sialla kiinni ja valmis.



Sohvien kansiin tehtiin aikanaan reiät joista akut menee sisään, ja kansipaloiksi jäi leikkuun jäljiltä vähän mitä jäi. Nyt noihin tuli pyöräytettyä jämptit palat jotka istuu aukkoihinsa. Jotkut vanhoista paloista ei olleet enää ihan parhaassa iskussa ja joitain piti muotoilla niin pari palaa tuli uudesta vanerista jota ei ole petsattu tummaksi, vaan haitanneeko tuo kun nuo ovat kuitenkin patjojen alla normaalisti.



Sponsoreiden nimet oli alunperin tarkoitus kaivertaa messinkilevyyn ja tehdä tästä tukijataulu veneeseen ripustettavaksi. Vaan sattuipa yksi projektin porukasta saamaan käsiinsä pienen demopalan laserilla kaiverrettua akryyliä, ja kun tuohon virittelee ledit niin saa paljon näyttävämmän ja tekniikkahenkisemmän taulun. Illan pimeydessä nopeasti pahvista ja teipistä kötöstetty proto näyttää jo kovasti lupaavalta, vaikka kännykamera ei sitä oikein osaakaan vangita. Lopullinen versio tulee toki näyttämään paljon paremmalta, valkoisilla ledeillä, siisteillä puukehyksillä ja silleen. Kaiverrus pitää tehdä peilikuvana taustapuolelle jotta tuon saa näkymään hyvin, jos kaiverrus on etupinnassa tulee hassuja heijastuksia takaa, siksi protossa on peilikuva. Juuri tämmöisten juttujen löytämiseksi on välistä tarpeen tehdä protoversioita ennen lopullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti