maanantai 19. syyskuuta 2011

Jääkaapin mittailua

Tänään veneelle kantautui jääkaapin palaset ja syksyn iltojen kunniaksi myös työvalot. Pienen päänraaputtelun jälkeen jääkaapin mitatkin alkoi selkiytyä, tuosta voisi saada suunnilleen 55 litraa sisätilavuutta joka on jo suht kivasti. Toki osa siitä on vähän hankalasti tuolla kylkeä vasten kaappien alla viistona osana, mut aina sinne voi laittaa esmes limsapullot nojalleen tai jotain. Joka tapauksessa tuohon on vaikea mahduttaa järkevän kokoista tiskiallasta ja jääkaappia samaan aikaan, hellaa kun ei viitsi alkuperäiseltä varsin toimivalta paikaltaan siirrellä. Vene on aina kompromissi, vaikka päällään seisoisi.

Jääkaapin rakentaminen tosin jäi nyt puoliksi tehtyyn eli hyvin suunniteltuun vaiheeseen, kun sähköt ei sattuneet tänään toimimaan. Vaan eiköhän nuo levyt tästä jonain päivänä pilkkoonnu kun saa sahalle virtaa. Huomenna olisi tarkoitus aloitella moottorin asennuslaminointia, kun sen saisi istahtamaan paikalleen ni koko projekti ottaisi aika ison askeleen eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Pidentäkää pöytälevyä keskemmälle venettä, melkein portaisiin asti ja upottakaa allas siihen. Samalla poistatte vetolaatikot käytöstä.

    Paljon mukavempi paikka tiskata, ja koko tila työpöydän alle saadaan lihalaariksi. Muistaakseni 80-85 litraa.

    -harald

    VastaaPoista